Zoekt u een PVC vloer en bent u woonachtig in de regio Den Bosch ? Zoals Rosmalen, Empel, Kerkdriel, Berlicum of Empel? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres, aangezien we dit al 25 jaar doen en al honderden PVC vloeren hebben gelegd.

pvc vloer oss laten leggen

Showroom ook op afspraak open in weekend en ‘s avonds

Heeft u advies nodig of wilt u vrijblijvend weten wat mogelijk is? Bezoek dan onze showroom te Lith. We kunnen u daar laten zien wat de mogelijkheden zijn. We zijn op afspraak ook ’s avonds en in het weekend geopend. Ideaal dus als u overdag geen tijd heeft als u moet werken bijvoorbeeld. Neem voor een afspraak gerust contact op met ons. Bel 0412 626 526 of mail naar info@deparketboer.nl

Scherp concurrerende prijzen en ervaren team van leggers

Verder hanteren we scherpe concurrerende prijzen. Ook werken we met een eigen team van ervaren vloeren leggers voor een optimaal resultaat. Onze prijs/kwaliteitverhouding is dan ook zeer hoog. Zie voor een impressie de pagina projecten vloeren leggen.

PVC vloeren in alle stijlen en soorten

We hebben PVC vloeren in alle populaire stijlen:

 • Industrieel
 • Modern
 • Klassiek
 • Landelijk

Voor ieder interieur hebben we daarmee een passende PVC vloer. Veel gekozen motieven zijn:

 • PVC houtlook: eiken, naaldhout
 • PVC betonlook
 • Visgraat
 • Tegels

Wij leggen vooral vloeren van de volgende merken: Viva Floors, Floorlife, Belakos, Hebeta en Gelasta. Dit zijn Nederlandse topmerken die garant staan voor de hoogste kwaliteit.

Voordelen PVC vloer

PVC-vloeren zijn enorm populair. Dit materiaal heeft namelijk veel voordelen die andere vloersoorten niet kennen. Hieronder staan ze opgesomd.

 1. Veelzijdig

PVC-vloeren zijn veelzijdig in gebruik. Ze kunnen in praktisch ieder vertrek of woonruimte gelegd worden: van woonkamer tot keuken. En dat in allerhande motieven en kleuren. De vloer past dan ook altijd perfect in uw interieur.

 1. Lange levensduur

PVC-vloeren zijn verder zeer sterk en slijtvast. Een dergelijke vloer staat dus garant voor jarenlang woongenot.

 1. Realistische houtlook/betonlook

Door de realistische prints, matte afwerking en het reliëf zie en voel je het verschil nauwelijks met vloeren van hout, natuursteen of beton.

 1. Kind- en diervriendelijk

Een PVC-vloer is vochtbestendig, geluiddempend, voelt warm aan en is comfortabel. Ideaal bij intensief gebruik dus. Bijvoorbeeld als u kinderen of huisdieren heeft.

 1. Onderhoudsvriendelijke vloer

PVC is erg gemakkelijk in het onderhoud. Stofzuigen en dweilen is al wat moet gebeuren. Gemak dient de mens!

 1. Geschikt voor vloerverwarming

PVC en de dikte van de laag geleiden warmte goed. De vloer wordt dus snel warm en daardoor de ruimte ook. Dit zorgt voor een optimaal rendement en besparing op energie.

 1. Volledig en onbeperkt recyclebaar

Het gebruikte PVC is gemakkelijk, volledig en goed te recyclen. Het is daarmee ook een duurzame vloer.

Click PVC of plak PVC?

Binnen PVC vloeren is ook nog een onderscheid te maken naar de legmethode: klik of lijmen.

Click PVC

Een PVC clickvloer is ideaal als u een vloer wilt die u mee kunt nemen met een verhuizing. Dat is met deze vloer een fluitje van een cent.

Plak PVC

Een PVC plakvloer, oftewel een gelijmde vloer, is daarentegen vast. Grote voordeel is dat deze vloer dunner is, wat bij vloerverwarming een voordeel is. Ook is het populaire visgraat motief alleen in deze variant leverbaar.

Of u dus voor een click of lijmvloer moet kiezen hangt vooral af van verhuisplannen en of u vloerverwarming heeft. Wij kunnen hierin vrijblijvend adviseren.

Contact

Wilt u vrijblijvende meer weten of een afspraak maken in onze showroom? Bel of mail ons dan.

Telefoon 0412 626 526
info@deparketboer.nl

  OFFERTE AANVRAGEN